Çukurova Barış 17 YAŞINDA

Adana gibi sorunlar yumağı içinde yer alan bir şehirde tek kaygısı gazetecilik yapmak olan Çukurova Barış Gazetesi, okuyucularının desteği ile 17. Yaşını kutlama şerefine erişti. Gururluyuz, mutluyuz.

Adana gibi sorunlar yumağı içinde yer alan bir şehirde tek kaygısı gazetecilik yapmak olan Çukurova Barış Gazetesi, okuyucularının desteği ile 17. Yaşını kutlama şerefine erişti. Gururluyuz, mutluyuz. Adana’nın ortak değerlerine olan sahiplenme duygusu taşıyan, sorunların çözümüne katkı koyan, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hareket eden yayıncılık anlayışına sahip, meslek ahlakına bağlı kalmayı rehber edinen Çukurova Barış Gazetesi 17. Yaşında.
OLUMSUZLUKLARIN İÇİNDEN ÇIKIP GELDİK
Yerel basının içinde bulunduğu maddi sıkıntıları en iyi bilen yine okuyucularımızdır. Onlara elinizde tuttuğunuz bu gazeteyi hazırlayabilmek ve sunabilmek adına bütün özverilerde bulunan bizler, geride bıraktığımız 16 yıl içinde birçok olumsuzlukların içerisinden çıkıp geldik. Biz yerel gazeteciler Devletin basına yönelik iyileştirme tedbirlerine muhatap olmak istiyoruz. Bu anlamda mücadelemiz de aralıksız sürüyor. Siz kıymetli okuyucularımız bizleri bu günlere kadar taşıdınız. Sizlerden aldığımız destek ile ayaktayız. Çukurova Barış Gazetesi’nin bütün çalışanlarının özverili emeklerine de gazete idaresi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Sizler bizlerin yanında olup desteklerinizi verdiğiniz sürece biz de gazetecilik adına hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm okuyucularımıza sonsuz teşekkürler.