ÇUKUROVA BARIŞ 17. YAŞINDA

Yerel basında 17 yılı geride bırakarak bugünlere kadar gelmek kolay olmadı. Zorlukları atlatarak okuyucularımızdan aldığımız destek ile ayakta kalmanın gururunu yaşayan Çukurova Barış Gazetesi'nin 17. Kuruluş yıldönümünü mütevazı bir ortamda kutladık.

Yerel basında 17 yılı geride bırakarak bugünlere kadar gelmek kolay olmadı. Zorlukları atlatarak okuyucularımızdan aldığımız destek ile ayakta kalmanın gururunu yaşayan Çukurova Barış Gazetesi’nin 17. Kuruluş yıldönümünü mütevazı bir ortamda kutladık.
 
NİCE SAĞLIKLI GÜNLERE TEMENNİSİ
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bila, Sarıçam MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ve ELKA Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç ile birlikte gazetemiz yazarları, çalışanları olarak aile ortamında yaş günü pastamızı keserek ‘Nice sağlıklı günlere’ temennisiyle heyecanlandık.
 
ULUDAĞ VE ÇETİN’EN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Yaş pastayı kesen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Yerel gazeteciliğin zorluğunu yerel yöneticiler olarak yaşayarak görüyoruz. Size bu zorlu görevinizde başarılar diliyorum.” Sözleriyle temennilerini ve duygularını ifade etti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise ilkeli yayıncılık yapan gazetemize çizgisinden sapmayarak başarı dileklerinde bulundu.
X
“Yaşlılarımız başımızın tacıdır”
Yaşlılarla Dayanışma Derneği ile birlikte Huzurevleri Emekli Dinlenme Evi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, toplumun her kesimine yönelik olduğu gibi yaşlılarla ilgili projeler hayata geçirdiklerini belirterek, “Yaşlılar başımızın tacıdır. Her zaman sizlerin hayatını kolaylaştıracak projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.