Çukurova,"BOZAN" dedi

Eylül ayı'nda yapılacak olan ASKF Başkanlığı için artık geri sayım başladı. Mevcut Başkan Dr. Ahmet Bozan, çalışmalarını durmaksızın sürdürürken, geçtiğimiz hafta Perşembe ve Cuma günü Çukurova İlçesi'nde faaliyet gösteren futbol ve salon kulüpleri'nin tamamına yakını ASKF Ali Gülleri Spor Merkezinde Başkan Dr Ahmet Bozan'ı ziyaret ederek yeni dönemde de Bozan'ı başkan görmek istediklerini kamuoyuna açıkladılar.

Eylül ayı’nda yapılacak olan ASKF Başkanlığı için artık geri sayım başladı. Mevcut Başkan Dr. Ahmet Bozan, çalışmalarını durmaksızın sürdürürken, geçtiğimiz hafta Perşembe ve Cuma günü Çukurova İlçesi’nde faaliyet gösteren futbol ve salon kulüpleri’nin tamamına yakını ASKF Ali Gülleri Spor Merkezinde Başkan Dr Ahmet Bozan'ı ziyaret ederek yeni dönemde de Bozan’ı başkan görmek istediklerini kamuoyuna açıkladılar.
Yeni dönemde de, Adana Amatör sporunu daha iyi noktalara taşımak arzusunda olduklarını belirten ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “ Amatör spor kulüplerimiz, geleceğe ışık tutan yegane unsurlardır. Çukurova ilçemizde bulunan tüm kulüplerimiz birbirinden değerlidir. Tüm dost ve yol arkadaşlarıma bu anlamlı destekleri için ekibim adına çok teşekkür ederim” dedi.