Çukurova'da seçimleri kazanacağız

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevine atandıktan sonra partiye büyük ivme kazandıran Başkan Hasan Öztuğ, Cumhur İttifakı'nın Adana'da büyük bir karşılık bulduğuna işaret edip '31 Mart seçimlerinde Çukurova başta olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olacağız. Halkımızın teveccühü bu istikamette' dedi.

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevine atandıktan sonra partiye büyük ivme kazandıran Başkan Hasan Öztuğ, Cumhur İttifakı’nın Adana’da büyük bir karşılık bulduğuna işaret edip ’31 Mart seçimlerinde Çukurova başta olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olacağız. Halkımızın teveccühü bu istikamette’ dedi.
Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Özbek’in teşkilat yapılanmasında ve yerel seçimlerde ilçe genelinde önemli çalışmalar imza attığı Çukurova MHP İlçe Teşkilatı tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahada çalışıyor. Başkan Hasan Öztuğ, İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen Cumhur İttifakı’nın adaylarının tanıtıldığı toplantının Türkiye’de bir ilk olduğunu ve genel başkanların katılmadığı bir törende bu kadar büyük kitlenin rağbet ettiği bir toplantının aslında yerel seçimlerin sonucunu şimdiden ilan ettiğini söyledi.
Başkan Öztuğ, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın adaylarının yerel seçimlerde galip geleceğine işaret edip ‘teşkilat olarak bizler gece ve gündüz demeden çalışıyoruz. Toplumun her kesimine ulaşarak adayımız olan Yusuf Baş’ı Çukurova Belediye Başkanı yapmak için seferberlik ilan ettik. Gördüğüm odur ki, Çukurova halkı MHP’li kadrolara susamış. Hizmetlerin Çukurova’ya gelmesi adına Cumhur İttifakı’nın adaylarının yerelde yönetici olmalarına karar kılan ilçe halkımızın desteği ile Adana’da zafere ulaşan bizler olacağız. Halkımız Cumhur İttifakı’na büyük destek veriyor. Kazanan Cumhur İttifakı olacaktır’ dedi.
Başkan Öztuğ, Çukurova’da seçmenin iri ve diri olduğunu belirterek Hüseyin Sözlü başta olmak üzere Cumhur İttifakı adaylarına verilen desteğin halka hizmet olarak geri döneceğinin de altını çizdi.