Çukurova 'ön seçim' istiyor

CHP Çukurova ilçe yönetimi gibi düşünen Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Rıza Mete net konuştu:

CHP’de gözler ön seçimi çevrildi. CHP Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar ve ilçe yönetim kurulu ön seçimin şart olduğuna her zeminde vurgu yaparak genel merkezin ön seçim yapmasının gerektiğinin altını çiziyor. Ali Uçar ile aynı görüşleri paylaşan CHP’li Soner Çetin’in yönettiği Çukurova Belediyesi’ne talip olan Dr. Rıza Mete, partinin her kademesindeki insanların Çukurova’da ön seçim istediklerinin altını çizip ‘Doğrusu da budur. Ön seçim Çukurova adına kaçınılmaz olmuştur. Sandıktan çıkan ismin etrafında diğer tüm adaylar kenetlenmesini bilmelidir’ dedi.
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ
Kendisinin yıllardır politika yaptığını ve CHP’lilerin arzu ettiği ismin aday olarak ilan edilmesinin en doğru yöntem olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Rıza Mete, ‘örgüt ön seçim yapılmasını istiyor. Bu konuda net tavır içindedir. Ön seçime ben aday olarak her zaman varım ve bu yanda tavır ortaya koyuyorum’ dedi.  Rıza Mete, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ve merkez ilçelerde belediyeleri CHP’nin kazanacağına işaret edip ‘halkı ile bütünleşen CHP’nin tabanda itibar görmesi bizleri mutlu ediyor. Bizler de aday olarak çok çalışıp CHP’yi yerelde iktidar yapacağız’ dedi.
SANDIK GÜZELLİĞİN FİLİZLENDİĞİ YERDİR
Çukurova’ya yönelik önceden hazırlıklı olarak ürettiği projeleri önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşacağını söyleyen Dr. Rıza Mete, ‘En büyük devrimcilik halkının mutluluğunu sağlamakla, onları huzurlu bir ortamda ekonomik koşulları iyi bir ilçede sorunsuz bir şekilde yaşamalarını temin etmekle sağlanır. Doğru projeyi doğru ortamda hayata geçirmek benim işim olacaktır. Çukurova’nın Adana ile entegreli geleceğini hazırlamak için ekibimle birlikte aylardır çalışıyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için bize yetki verilmesini istemek birinci önceliğimizdir. İlk yetkiyi de partimizin örgütündeki CHP’liler ön seçim ile bizlere verecektir. Sandık her güzelliğin filizlendiği yerdir’ dedi.