Cumhur Başkan nişanlandı

Gazeteci İsmail Başkan Orman Mühendisi oğlu Cumhur Başkan'ı nişanladı. Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde gerçekleşen nişan töreninde Başkan ve Özen ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi.

Gazeteci İsmail Başkan Orman Mühendisi oğlu Cumhur Başkan’ı nişanladı. Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde gerçekleşen nişan töreninde Başkan ve Özen ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi.
İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’da işhayatına atılan ve aynı zamanda İstanbul Ülkü Ocakları 4. Bölge Başkanlığı görevini yürüten Cumhur Başkan, Veteriner Berrin Özen ile hayatlarını birleştirme kararı aldılar. İki ailenin evlatlarının ortak mürüvvetlerini görmenin ilk adımı olan ve Tunceli’nin Çemişgezek ilçesindeki Bağevi’nde gerçekleşen  nişan töreninde kız evini temsilen gelin hanım Berrin Özen’in babası Hüsnü Özen ile annesi Radiye Özen, damat Cumhur’un babası İsmail Başkan, annesi Nejla Başkan ve davetliler katıldı.
Törende genç çiftin yüzüklerini Ülkü Ocakları İstanbul Teşkilat Başkanı Engin Kayacık taktı. Nişan yüzüklerinin takılması ile genç çiftler mutluluklarını perçinleştirmiş oldular.
Törene Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek ile yardımcıları da katıldı.