Cumhur İttifakı'nın adayı Selçuk Bayraktar'dır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Adana'da gazetecilerle bir araya gelerek partisinin Cumhurbaşkanı adayının Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'nın adayının ise Selçuk Bayraktar olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Adana’da gazetecilerle bir araya gelerek partisinin Cumhurbaşkanı adayının Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı’nın adayının ise Selçuk Bayraktar olduğunu söyledi.
Partilerin önemli derecede ilginin olduğunu ve dip dalgası olarak geldiklerini belirten Aydal, "Propaganda olsun diye söylemiyorum, anketörlerin yüzde 1-3 göstermesine bakmayın. Biz ciddi bir dip dalgayız. Halkta Yeniden Refah özlemi var." dedi.
Aydal, iktidara geldiklerinde yapacakları 681 projenin bulunduğunu söyledi. "Biz Türkiye'yi biliyoruz. İktidara adayım diyen bir parti Türkiye'yi bilmiyorsa çözümleri de üretemez." ifadelerini kullanan Aydal, şunları kaydetti: "Biz önce Türkiye'yi bilmeliydik ki Türkiye'ye ait bir projeksiyon koyalım. Biz bu projeksiyonları ortaya koyduk. Türkiye'yi yönetmeye talibiz. Söyleyecek çok şey var. Her şey gibi siyaset de nasip işi. Propaganda olsun diye söylemiyorum, anketörlerin yüzde 1-3 göstermesine bakmayın. Biz ciddi bir dip dalgayız. Halkta Yeniden Refah özlemi var. Bunu her gittiğimiz yerde görüyoruz."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseten adaylığını açıkladığını belirterek “Aslında Cumhur İttifakı’nın adayı damat Selçuk Bayraktar’dır. Bu devlette kıl kıpırdasa biz bunu biliriz” sözleriyle iddialı cümleler kurdu.
Doğan Aydal konuşmasında şu konulara değindi. “Zor günlerden geçtiğimiz muhakkaktır ve inanıyorum ki her parti hele de seçime çok yaklaştığına inandığımız bugünlerde sizlere gelip yapacaklarını vaatlerini söylemlerin dile getireceklerdir. Çok yaklaşmış olmamıza rağmen ben bir vatandaş olarak bizim partimize de bakıyorum diğer partilerin söylemlerine de bakıyorum,  söyledikleri hep bir şey var. ‘Hükümet yanlış yaptı’. Siz bizden hiç şu yanlış yaptı doğrusu budur diye bir cümle duydunuz mu?
Biz daha başlangıçta partimizi kurduğumuz gün bunu yapmayacağımıza karar verdik. Hükümetin her şeyi doğru yaptığına inansaydık zaten biz yeni bir parti kurmazdık. Her gün yollarda olmazdık. Her cumartesi pazar dahil olmak üzere il, ilçe, belde dolaşmazdık. Bir yanlışlık var dedik. O zaman biz bu bütün yanlışlıkları kaleme dökmeliydik. Yanlışlıkları sadece lafla değil. Hamasi nutuklar ile değil sayısal olarak ifade etmeliydik. Biz bunu 2 yıl içerisinde partimiz adına yaptık. 2 yıl içerisinde partimiz adına ARGE Başkanlığı olarak 6 kitap hazırladık. Toplam 9000 sayfa. Biz bu 9000 sayfayı sırf arkadaşlar koltuktan kalkın gidin biz oturalım diye yazmadık” dedi.