Cumhur İttifakı'nın alternatifi yok

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, gazetemize özel açıklamalar yaparak parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı’nın alternatifi olarak kendilerini Türk halkına lanse eden 7 benzemez partiden ülkeye hayır gelmeyeceğine işaret ederek ‘Halkımız gerçekleri görüyor. Cumhur İttifakı’nın alternatifi yok. Ak Parti ve MHP olarak biz 2023 seçimlerinden başarıyla çıkacağız’ dedi.

HALKIMIZIN İLGİSİNDEN MEMNUNUZ

Adana’nın ilçelerinde ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Avcı, Millet İttifakı’nın yerel yönetimlerinin içine düştükleri acze işaret edip ‘Vatandaşlarımız sorunları çözerse yine Cumhur İttifakı çözer diyerek bizlere sahip çıkıyorlar. Millet İttifakı’nın belediyelerine bakın. İçine düştükleri aczi görüyorsunuz. Sürekli ağlama edebiyatı ile sorun çözmek yerine sorun üzerine sorun yaratıyorlar. İlçeleri dolaşıyoruz. Halkımızın bize gösterdiği ilgiden de memnunuz’ dedi.

CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDECEK

Seçimlerin zamanında yapılacağına dair parti yetkililerinin yaptığı açıklamalara da değinen İl Başkanı Bünyamin Avcı, ‘Hükümetimiz ekonomik sorunların da üstesinden geliyor. Allah’ın izniyle ekonomimiz de düzelecek. Küresel krizden dolayı çıkan ekonomik sorunlar geçicidir. Alınan tedbirler meyvelerini veriyor. Tüm çalışanların ekonomisini güçlendirecek önlemleri de Hükümetimiz alıyor. 2023 yılında Türk halkının engin sağduyusu galip gelecek ve Cumhur İttifakı ülkemize hizmeti sürdürecektir’ ifadelerini kullandı.