DASEV'de Buyurgan ve yönetimi arı gibi

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın 2018 yılı olağan mütevelli heyet toplantısı gerçekleştirildi ve Başkan M. Nevzat Buyurgan'ın yönetimi ile birlikte vermiş olduğu hizmet takdire şayan olarak nitelendirildi.

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın 2018 yılı olağan mütevelli heyet toplantısı gerçekleştirildi ve Başkan M. Nevzat Buyurgan’ın yönetimi ile birlikte vermiş olduğu hizmet takdire şayan olarak nitelendirildi.
DASEV’in 2018 yılı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nda kurucu üye Hilmi Keyhıdır’ın sunumunan ardından sinevizyon gösterisinde bulunuldu. Başkan Nevzat Buyurgan burada yaptığı konuşmada ‘Vakfımızın 10. Yılını idrak etmiş olmamız münasebetiyle bugün ayrıca akşam yemeği düzenledik. Kurucularımız, bağış yapanlarımız, Adana içinde ve Adana dışında ülkemizin her yerinden vakfımıza destek veren vakıf gönüllülerimizi de davet ettik,  bu coşkuyu hep birlikte kutlamak istedik. Bugün burada vakfımızın 10. Kuruluş yılını kutlamakla ziyadesiyle gurur ve mutluluk duyuyorum. 10 yıldan beri bilfiil vakfımıza hizmet etmek, vakfımızı daha ileriye götürmek ve Vakfımızın faaliyetlerini sizlerle buluşturmak, daha çok öğrenciye ulaşmak, daha çok hayır ve daha çok insana faydalı olmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Vakfımızın yönetim kurulu başta olmak üzere tüm kurucuları, tüm organları ki bunlar Yüksek İstişare Kurulu, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve diğer komitelerimiz hep birlikte çalışıyoruz’’ dedi.
Toplantıda Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, önceki dönem Darende Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsa Özkan, DASEV Ankara Temsilcisi Ahmet Kurtoğlu, Yüksek istişare Kurulu Üyesi Hilmi Keyhıdır, E.Ayhan Erden  ve Sadi Sürenkök  birer konuşma yaptılar.
Toplantıda, DASEV’in 2018 Yılı faaliyetlerine ilişkin faaliyet raporu, bilanço, denetim kurulu raporu, 2018 yılı iş programı, 2018 yılı bütçesi ve gündemin diğer maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Yönetim Kurulu, 2018 Yılı hesapları, Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları ayrı ayrı görüşülerek ibra edildi.
Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri seçilerek toplantıya son verildi.
Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine, Nadir Özata, Ahmet Coşar, Hüseyin Kubat, Yusuf Turgut, Mehmet Mustafa Sungur, İmam Gazali Hıradağı, Abdurrahman Oruç, Ali Uğurluay, Mehmet Nevzat Buyurgan seçildi. Denetim Kuru Asil üyeliklerine, Mustafa Özgüven, Ahmet Karaman ve Ömer Fetullahoğlu seçildi.