DASEV'den cami cemaatine lokma tatlısı

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticileri, Vakıf Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazından önce vakıf kurucularına ve vakfa bağış yapanların geçmişlerine, tüm şehitlere Kur'an okuttu ve namaz çıkışı da cami cemaatine lokma tatlısı ikram etti.

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticileri, Vakıf Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazından önce vakıf kurucularına ve vakfa bağış yapanların geçmişlerine, tüm şehitlere Kur’an okuttu ve namaz çıkışı da cami cemaatine lokma tatlısı ikram etti.
DASEV Başkanı Nevzat Buyurgan, 2.Başkan Nadir Özata ile yöneticiler Mehmet Sungur, Aysel Atilla, M. Ali Efe, vakfın öğrencilere burs temin ederek onların yetişmelerine önemli katkılarda bulunduklarının altını çizip, vakfı kuran ve bugünlere kadar gelmesine neden olanlara, vakfa yardım edenlere ve tüm şehitlere Kur’an okuttuklarını ifade ettiler.
Adana’daki tüm sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayı da imkanlar  dahilinde görev saydıklarını belirten Başkan Buyurgan, Kızılay’ın tüm etkinliklerinde yer alarak ‘hayırlı her işte dayanışma içindeyiz’ dedi.