DASEV eğitim burslarıyla gurur duyuyor

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret eden DASEV yöneticileri, üniversite öğrencilerine yaptıkları karşılıksız burs yardımları ile gelecek nesillere hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret eden DASEV yöneticileri, üniversite öğrencilerine yaptıkları karşılıksız burs yardımları ile gelecek nesillere hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.
Sağlık ve sosyal yardım faaliyetlerini de aralıksız olarak sürdüren DASEV’in Başkanı Nevzat Buyurgan, Başkan Yardımcısı Kadriye Güzel, SMS göndermek suretiyle dört binin üzerinde vakıf gönüllüsü ile iletişim sağlandığını ifade etti. Buyurgan, geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan onursal başkan Hacı Nazım Turgut anısına, “DASEV Nazım Turgut Eğitim Etkinlikleri” çerçevesinde ilk orta lise seviyesindeki öğrencilerimize ve yetişkinlere güncel ve önemli konularda yetkili üniversite öğretmenleri tarafından seminer ve konferans şeklinde etkinlikler düzenlemek amacında olduklarını söyledi.
ÇÜ Rektörü Mustafa Kibar’a da bir ziyaret gerçekleştiren DASEV yetkilileri ÇÜ’nün başarılarını takdir ettiklerini belirtir iken Rektör Kibar ise DASEV’e her zaman yardımcı olacaklarının altını çizdi. Kurulması düşünülen DASEV Genç İş Adamları Meslek Komitesi hazırlıklarının da son sürat sürdüğü kaydedilen açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine de katılarak görevlerini tam anlamıyla yaptıklarını kaydettiler.