Demirbakan, ''Denizli'de kazanan taraf olacağız''

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Denizlispor ile deplasmanda zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, ''Zor olacak ama kazanan taraf biz olacağız'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Denizlispor ile deplasmanda zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, ‘’Zor olacak ama kazanan taraf biz olacağız’’ dedi.
Turuncu-beyazlılar Denizlispor maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde sürdürüyor. Demirbakan, antrenman öncesi Denizlispor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Eksikliklerinin olmadığını ve sadece 1-2 futbolcunun aralarında olamayacağını belirten Demirbakan, ‘’Son haftalarda her iki takımda başarılı bir ivme yakaladı. Biz çok çalışıyoruz. Futbolcularda inanmaya başladı. Zor olacak ama kazanan taraf biz olacağız’’ dedi.
Demirbakan, Denizlispor’un izin verdikleri kadar oynayabileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
‘’Denizlispor’a izin vermeyeceğiz. Daha önce güçlü takımlarla oynadık ve bunu gösterdik. Yaptığımız kondüsyon ağırlıklı çalışmalarla seviyemiz yükseldi. Futbolcular iyi bir konuma geldi. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Seviye yükseldi ama yinede eksiklikler var. Bunu da zamanla azaltacağız.’’
Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.
 

Adanaspor Coşkun Demirbakan