Demirbakan ile yollar ayrıldı

Sahasındaki Altay ve İstanbulspor maçlarından sahada bir puanla ayrılan Adanaspor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollar ayrıldı.

Sahasındaki Altay ve İstanbulspor maçlarından sahada bir puanla ayrılan Adanaspor’da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollar ayrıldı.
Hafta sonu sahasındaki İstanbulspor maçında son dakikalarda yediği golle sahadan bir puanla ayrılan Adanaspor’da fatura teknik direktör Demirbakan’a kesildi. Karşılaşma sonrası bir grup taraftarın istifaya davet ettiği Demirbakan ile dün yollar ayrıldı.
Turuncu-beyazlıların dün yaptığı antrenmanda takımın başında yardımcı antrenör Ali Asım Balkaya çıktı.  Boluspor karşılaşmasına takımı Ali Asım Balkaya’nın hazırlayacağı belirtildi.
İSTİFA ÇAĞRILARINA SERT YANIT VERMİŞTİ
Demirbakan,  maç sonrası düzenlediği basın toplantısında,  gazetecilerin "İstifa edecek misiniz" sorusuna sert bir dille, "Beni bu takımın başına Bayram Akgül getirdi. O gönderirse, giderim. Ne istifasından bahsediyorsunuz? Öyle bir şey var mı? Ben bu takımı 3 puandayken, sondan ikinciyken aldım. Böyle mi konuşayım? Karabükspor hariç tüm bu takımlar üzerimizdeydi. Yavaş olun. Mütevaziyiz ama o kadar da değil. Ben sıralamaya bakıyorum. Sondan ikinciydik, buralara kadar geldik" yanıtını vermişti.
 

Adanaspor Coşkun Demirbakan