Demirdağ: Su sorunu olacak mı?

MHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde belediye idaresini susuzluk konusunda uyarıp 'Köylerimiz su sorunu yaşasın istemiyoruz. Önlemlerinizi aldınız mı?' diyerek sorularını meclis kürsüsünden dile getirip idareye sordu.

MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde belediye idaresini susuzluk konusunda uyarıp “Köylerimiz su sorunu yaşasın istemiyoruz. Önlemlerinizi aldınız mı?” diyerek sorularını meclis kürsüsünden dile getirip idareye sordu.
CEVAP ARAYAN SORULAR
Başkan Zeydan Karalar’ın hizmette 2 yılını geride bıraktığını ve şehre ait önemli projeler üretemediğini de eleştiri olarak dile getiren Meclis Üyesi Demirdağ, ‘Seçmen bize soruyor. Bu şehrin trafik sorununu çözdünüz mü? Bu şehrin güzelleşmesine katkı koydunuz mu? Yaylaların yollarını yaptınız mı? Denizli Mahallesi’nin ortasında duran elektrik direği yüzünden trafik aksıyor. Bunu kaldırabilecek miyiz? Türkmenbaşı ve Beledievler Mahallelerindeki küçük düzenlemeler yapılacak mı? Yüreğir’deki İlim Yolu bitirilecek mi? Kocaveliler Altınova arasındaki 3 km, Bucak ile Kelebek arasındaki yolun yapımı yapılacak mı? İşte bütün bu sorulara yanıt arıyoruz” dedi.