Demirspor'a yeni transfer!

Adanalı gazeteci Soner Deniz İşisağ, hayatını Antalyalı Derya Zorba ile birleştirdi. Düğüne gelin hanımın Adana Demirspor forması damga vurdu.

Adanalı gazeteci Soner Deniz İşisağ, hayatını Antalyalı Derya Zorba ile birleştirdi. Düğüne gelin hanımın Adana Demirspor forması damga vurdu.
Antalya’ya yerleştikten sonra Derya Zorba ile tanışan Soner Deniz İşisağ, ulusal basına yansıyacak sürpriz bir evlenme teklifinin ardından 14 Şubat Sevgililer gününde Antalya’da dünya evine girdi. Gazetecilik mesleğini Antalya’da devam ettiren Soner Deniz İşisağ, “Eşim ile evlenme kararı aldığımızda bu kadar heyacan dolu anılar biriktireceğimizi ikimizde düşünememiştik. Hem evlilik teklifi hem de düğündeki coşkulu sürprizler ile dostlarımızı bu özel günümüze şahit ettik. Biz amacımıza ulaştık darısı tüm bekarların başına olsun” dedi.

Son yılların gözde eğlencesi olan “Forma ile salona çıkma” kervanına bu seferde İşisağ çifti katıldı ve salona İbrahim Tatlıses’in meşhur “Tamam aşkım” parçası eşliğinde gelinlik üzeri Demirspor forması damga vurdu. Davetliler arasında “ Adana Demirspor yeni transfer yaptı” esprileri duyuldu. Damat ve arkadaşlarının zeybek dansı ise geceye damga vuran bir diğer konu oldu.

Çifte düğün ile hayatlarını birleştiren Derya-Deniz İşisağ, covid salgını nedeni ile sıkı tedbirler altında hazırlıklarını tamamladılar. 14 Şubatta Antalya’da düzenlenen düğünün ardından 17 Şubatta da Adana’da düğün gerçekleşti.

Fatma ve Ahmet Zorba ailesinin kızları Derya ile Belgin ve Cihan İşisağ’ın oğulları
Soner Deniz İşisağ’ın düğün merasiminde nikah sonrasında gelin çiçeği bekar
davetlilere atıldı. Davetlilerin adeta bir gösteri izlediği düğünde İşisağ çifti pistten inmezken kına
töreninde ise gelin Derya İşisağ gözyaşlarına hakim olamadı.
Antalya’da Sine Düğün Salonu’nda ve Adana’da ise Komşu Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün merasiminde damat Deniz İşisağ bir ara davulu boynuna takarken hem eşi Derya İşisağ’a hem de davetlilere adeta davul şov yaptı.