Demirspor Giresun deplasmanında

Bir süre önce Karagümrük ile yollarını ayıran milli futbolcu Erkan Zengin, Adana Demirspor ile anlaştı.

Son Osmanlıspor karşılaşmasında deplasmanda attığı 3 golle uzun zaman sonrasında 3 puanla tanışan Adana Demirspor, ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Giresunspor maçı yarın saat 14.00’de başlayacak.
KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ
Eskişehir Bölgesi’nden Turgut Doman, Oğuz Terzi, Soner Maraş ve Hakan Ülker hakem dörtlüsünün yöneteceği karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Adam Uğur Tütüneker, ‘Giresun maçı çetin geçecek. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmak için, biz ise üst sıralara tırmanmak için puan arayacağız. İyi oynayanın kazanacağı bir maç gibi ortada duran bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Osmanlı maçının motivesiyle Giresun maçını da alarak Adana’ya puanla dönmek istiyoruz. Hafta içinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizi de yakından tanıyoruz. Nasıl bir ekip olarak oluştuklarını ve sahada ne yapabileceklerini biliyoruz. Bu nedenle iyi bir maç olacak’ dedi ve kazanmayı çok istediklerini belirtti.
 Erkan Zengin Adana Demirspor’da
 Bir süre önce Karagümrük ile yollarını ayıran milli futbolcu Erkan Zengin, Adana Demirspor ile anlaştı. Başkan Murat Sancak ile biraraya gelen başarılı futbolcu, mavi lacivertli kulüple 1,5 yıllığına anlaştı. Erkan Zengin, Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğun belirterek, mavi lacivertli formayı giymekten büyük mutluluk duyacağını ve Adana Demirspor’u elbirliğiyle hak ettiği yere çıkaracaklarını söyledi.