Demirtaş'tan AOSB'ye veda ziyareti

4 yıl önce Adana Valiliği'ne atanan ve görev süreci boyunca Adana'ya birçok değerli hizmette bulunan Vali Mahmut Demirtaş, yeni görev yeri olan Mardin'e hareket etmeden önce Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü'ne veda ziyaretinde bulundu.

4 yıl önce Adana Valiliği'ne atanan ve görev süreci boyunca Adana’ya birçok değerli hizmette bulunan Vali Mahmut Demirtaş, yeni görev yeri olan Mardin’e hareket etmeden önce Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.
Görev süresi boyunca Adana halkıyla iç içe olan, kente değer kazandırmak için birçok projeye imza atan, sanayicilerin sorun ve beklentileri ile yakından ilgilenerek, gönüllerde yer edinen Vali Mahmut Demirtaş, AOSB’ye gelişinde çiçeklerle karşılandı.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Nedim Büyüknacar, Denetim Kurulu Üyeleri Hilal Aksöz, Mustafa Fidan ve AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar Karşıladı.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, görev süresi boyunca AOSB yönetimi ile sürekli bilgi alışverişinde olan, Adana sanayisinin gelişimine destekte bulunan Vali Demirtaş’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Demirtaş’ın AOSB’ye verdiği önemi her zaman hissettiklerini kendileriyle omuz omuza Adana’ya hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden AOSB Yönetimi, Demirtaş’ın Mardin için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Vali Demirtaş, kurumlar arası işbirliğine inanarak Adana’yı daha iyi bir noktaya taşımak için elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini belirtti. Adana’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Demirtaş, uyumlu çalışmalarından dolayı AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’ye ve yönetimine teşekkür etti.
Bölge Müdürlüğü binasında gerçekleşen veda ziyaretinde AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Vali Mahmut Demirtaş’a Adana’daki görevinin anısına hediye takdim etti. Sütcü ve yönetim kurulu üyeleri Vali Demirtaş’a yeni görev yerinde başarılar diledi.