Depo icradan satılık

Adana Seyhan'da 36 m² depo icradan satılık

Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesindeki ihale ilanına göre,  
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu kaydı: ADANA İli, SEYHAN İlçesi, CEMALPAŞA M., 1456 Ada, 839 Parsel No.da tapuya kayıtlı BODRUM kat /-/ 1 B.B.no.lu DEPO niteliğindeki taşınmaz tam hisseyle (1/1) borçlu adına kayıtlıdır.
Özellikleri: Dava konusu taşınmazin çevresinin tamamen imarlı yapılaşmışolması imarda 2,40yoğunlukluyapı adasında olması inşaat yapımına elverişlibir alanda olmasıher türlü belediye hizmetlerindenyararlanması Toros caddesinecepheli olması şehir merkezindeolması bu bölgedekibinalarınzemin katlarınıntamanen ticari amaçlı işyeridükkan mağaza cafe olarak işlemgörmesi normal katların ise büro muayenehane dershane ve işyeri olarak işlemgörmesi gazipaşabulvarına çok yakınolması ekonomik seviyesi yüksek kişilerin mesken için tercih ettiği yer konumunda olmnası taşınmazın değerini olumlu yönde etkilemektedir. Parsel üzerindebodrum kat + zemin kat+5 normal katlıbetonarme bina bulunduğu binanın normal katlarının mesken olarak düzenlenmiş olduğu zemin katın işyeri niteliğinde olduğu bordum katın ise kısmen apartman ortak alanı olarak kullanıldığı kısmen ise depo niteliğinde bağımsız bölümolarak düzenlenmiş olduğutespit edilmiştir. zemin katta bulunan 6 ve 7 nolu dükkan konumundaki bağımsız bölümler parselindoğu güney batı cephesinde bulunmaktadır. 1,2 ve 3 nolu depo konumundaki bağımsız bölümlerinise bodrum katta olduğu ve bağmısız bölümler arasında ara bölme duvarlarının bulunmadığıtespit edilmiştir.Bina yaklaşık 40 yıllıktır. Bodrum katın ic duvarları sıvalı ve badanalı zemin beton şap kaplı bağımsız bölümler arasındaki ara bölme duvarlarının mimari projeye uygun olarak uyğulanmadığı bordum kattakibağmsız bölümlerinboş konumda olduğu elektrik kesik olduğu tespit edilmiştir.Bağımsız bölümler atıl durumdadır. 1.nolu depo niteliğindeki bağımsızbölüm36,35 m2alanındadır.

İhale 28.11.2022 tarihinde Saat 14:30'da Yeni Adliye Binası 1. Kat- D113 no.lu salon - KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI NO :29 YÜREĞİR / ADANA adresinde yapılacak.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1058534/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-adana-seyhanda-36-m2-depo-icradan-satiliktir-coklu-satis-

ihale