Destek alamıyoruz

Gazetemize ziyarette bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, borç yükü altında olan bir belediye olarak hizmet verdiklerini ve Büyükşehir Belediyesi'nin ise kendilerine hiç yardımcı olmadığını söyledi.

Gazetemize ziyarette bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, borç yükü altında olan bir belediye olarak hizmet verdiklerini ve Büyükşehir Belediyesi’nin ise kendilerine hiç yardımcı olmadığını söyledi.
KIT İMKÂNLARLA HİZMET VERİYORUZ
Yaz aylarında 200 bine ulaşan ilçe nüfusuna 200 kişiyle hizmet ederek temizlik yaptıklarını ve yetişmekte zorluk çektiklerini belirten Başkan Topuz, belediyenin hacizlerle uğraşan bir belediye olduğunu ifade etti. Necip Topuz, şehrin imarına yönelik gündem maddesinin belediye meclisinden geçmemesi adına süreci uzatarak gayret sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın itirazları gerekçe göstererek ilçenin önünü tıkamaya çalıştığını da örnekleriyle dile getirdi.
KARATAŞ İLÇESİ İMARA AÇILACAK
Kıt imkânlara rağmen ilçede hizmet üretmeye çalıştıklarını belirten Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, uzun uğraşlardan sonra meclisten geçen ilçenin imarına ait maddeden sonra ilçenin imara açılacağının altını çizdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Karataş’a yönelik tavrının siyasi olduğuna işaret eden Başkan Necip Topuz, ‘Belediye başkanlarını halk seçer, halk isterse yeniden seçmez. Yetki halkındır. Halkın seçtiği belediye başkanlarının da adil olması gerekir” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.