Devir ettiniz mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, Seyhan Belediyesi tarafından dönemin Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yapımına başladığı ve halen tamamlanmayan Kent Meydanı Projesi'nin akıbeti hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay'a soru yönelterek 'Aranızda devir işlemini gerçekleştirdiniz mi?' dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, Seyhan Belediyesi tarafından dönemin Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yapımına başladığı ve halen tamamlanmayan Kent Meydanı Projesi’nin akıbeti hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’a soru yönelterek “Aranızda devir işlemini gerçekleştirdiniz mi?” dedi.
GERİ ADIM ATILDI MI?
Meclis oturumunda konuyu gündeme getirip gündem dışı söz alan Ozan Gülaçtı, Başkan Zeydan Karalar’ın kendi döneminde başlayarak bitirdiği bir tek projesinin olmadığına vurgu yaparak hukuken hiçbir dayanağı olmayan encümen kararı ile Başkan Karalar’ın Seyhan Kent Meydanı Projesi’ni ilçe belediyesinden Büyükşehir Belediyesi’ne devir almak istediğine vurgu yaptı. Gülaçtı, Büyükşehir’in devir alma talebine Seyhan Belediyesi’nin nasıl bir yanıt verdiğini de açıklamasını bekleyerek “Her iki belediye başkanımızdan kamuoyu adına rica ediyoruz. Seyhan Kent Meydanı Projesi’ni Seyhan Belediyesi Büyükşehir’i devir etti mi? Edecek mi? Büyükşehir ise bu kararından geri adım mı attı? Bu soruların yanıtını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.