Devlet erkânına yemleme seferberliği

Adana'nın yoğun kar yağışı alan ilçelerinden biri olan Feke'de İlçe Kaymakamı Vahit Yılmaz doğada yem sıkıntısı çeken hayvanların beslenmesi için seferberlik ilan etti. Tüm devlet görevlilerini yanına alarak bizzat kendisi de doğal yaşam alanlarına giderek yem ve ekmek bıraktılar.

Adana’nın yoğun kar yağışı alan ilçelerinden biri olan Feke’de İlçe Kaymakamı Vahit Yılmaz doğada yem sıkıntısı çeken hayvanların beslenmesi için seferberlik ilan etti. Tüm devlet görevlilerini yanına alarak bizzat kendisi de doğal yaşam alanlarına giderek yem ve ekmek bıraktılar.
İNSANLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK
Kaymakam Vahit Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Gaffaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Aydın Alataş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hakkı Sarıoğlan ile tüm resmi dairenin memurlarını, asker ve polis görevlilerini de yanına alarak doğa hayvanlarının bulunduğu alana gittiler. Beraberinde götürdükleri yem ve ekmekleri belirli bölgelere bırakarak hayvanların beslenmesini sağlayan devlet erkanı, çetin hava şartlarında sokaktaki hayvanların da can taşıdıklarını belirterek ‘Bizler evimizde soğuktan korunurken onlar kış koşullarında açlık ile terbiye oluyorlar. İnsanlık görevimizi yaparak hayvan sevgimizle de böylesine bir seferberlik içine girdik” ifadeleriyle görüşlerini dile getirdiler. Feke halkı da devlet erkanının bu davranışına ortak olarak yöneticileri takdir ettiler.