Dinopeter kamptan ayrılarak, eski takımına döndü

Adanaspor'un hazırlık kamplarında yer alan ve hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkati çeken yabancı futbolculardan Dinopeter kamptan ayrılarak, eski takımına döndü.

yabancı futbolculardan Dinopeter kamptan ayrılarak, eski takımına döndü.
 
Bolu’da 3. Etap hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılarda dün şok bir gelişme yaşandı.
Arenasporkolik’te yer alan habere göre, Magusa Türkgücü, Adanaspor’da denenen yıldız oyuncusu Dinopeter’i yeniden kadrosuna katmayı başardı ve gece yarısı Bolu’ya çıkartma yaparak yıldız oyuncuyu kamptan aldı..
Mağusa Türkgücü Başkanı Koral Bozkurt’un direktifleri ile Perşembe günü sabaha karşı Bolu’ya çıkartma yapan Mağusa Türkgücü yöneticileri Kemal Mahirel ve Çağrı Aktuğ saat 03.00’de Dinopeter’i Bolu’da kamp yaptığı otelden eşyaları ile birlikte alarak sabah saat 05.00’da KKTC’ye dönmek için yola çıktı.
Bu arada, turuncu-beyazlılar önceki gün TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile yaptıkları hazırlık maçını 2-1 kaybetti. Diniz’in penaltı kaçırdığı maçta Adanaspor’un golünü Ufuk attı.
Turuncu-beyazlılar, dünü tek antrenman yaparak geçirdi. Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.
 

Adanaspor Dinopeter