Doğa Koleji sponsor oldu

Adana'da her yıl düzenli yapılması yönüyle kentin tek uluslararası tenis turnuvası olan Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nın 21'ncisi İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji-Adana Kampüsü ana sponsorluğunda yapılacak.

Adana’da her yıl düzenli yapılması yönüyle kentin tek uluslararası tenis turnuvası olan Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın 21’ncisi İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji-Adana Kampüsü ana sponsorluğunda yapılacak. 
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Adana-Gaziantep-Kayseri-Kahramanmaraş Kurucusu Uzm. Dr. Sayın Halil Gürsoy Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapılacak turnuva öncesi  kulübü ziyaret etti, kulüp başkanı Sayın Ali Refah KESKİN ile bir araya geldi. 
ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin. 21’nci Çukurova Cup (2021Tennis Europe Junior Tour) 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’na verdikleri destek nedeniyle  Keskin, . İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Adana-Gaziantep-Kayseri-Kahramanmaraş Kurucusu Uzm. Dr. Sayın Halil Gürsoy’a teşekkür etti.
Uzm. Dr. Sayın Halil Gürsoy’a HPTC’nin alt yapısında yetişen küçük çocuklar hakkında Keskin’den bilgi aldı. Gürsoy Adana, böylesine güzel bir spor tesisine sahip olduğu için şanslı. Özellikle Ali Refah Keskin’in başkanlığındaki yönetimin Türk Tenisi adına yaptıkları yatırımlar takdire şayan ve kendilerini tebrik ediyorum. İklim avantajının da göz önünde bulundurulup, kentimize yapılacak yatırımlar Türk Tenisi adına önemli” dedi. ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, kulüp olarak Türk Tenisi’nin gelişimi, Adana’dan yeni şampiyon raketlerin çıkması için çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.
ATDSK tesislerinde bir araya gelen Başkan Ali Refah KESKİN ve . İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Adana-Gaziantep-Kayseri-Kahramanmaraş Kurucusu Uzm. Dr. Sayın Halil Gürsoy 21’nci Çukurova Cup (2021Tennis Europe Junior Tour) 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası ana sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.