Doğanay nakliyat

Yıllardır sizlerle çalışan tecrübeli şirketimiz Doğanay nakliyat son model araçları ile taşınırken her zaman yanınızda. Taşınmak her insanın gözünde büyüyen zor bir iş olarak görülse de taşınır iken beraber çalıştığınız şirket bu noktada sizin taşınma işleminizi oldukça etkilemektedir.

Yıllardır sizlerle çalışan tecrübeli şirketimiz Doğanay nakliyat son model araçları ile taşınırken her zaman yanınızda. Taşınmak her insanın gözünde büyüyen zor bir iş olarak görülse de taşınır iken beraber çalıştığınız şirket bu noktada sizin taşınma işleminizi oldukça etkilemektedir. Gözünüzde zor bir iş olarak yer alan taşınma, şirketimiz sayesinde zahmetsiz, kolay ve oldukça hızlı bir hal almaktadır. 1990 senesinden bugüne kadar toplam 30 yıllık hizmet tecrübemiz ile her zaman sizin yanınızda olan ve çıkarlarınıza uygun olarak hareket eden şirketimiz verdiği hizmetler sayesinde zahmetli olan taşıma işini sizler için oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu işlemler için bünyemizde bulunan bilgili, yetenekli ve alanlarında oldukça tecrübeli olan çalışanlarımız ile beraber yenilikçi yapımız sayesinde şirketimizin sahip olduğu son model ve işlevsel araçlarımız ile taşımacılık işlemleriniz gerçekleştirilmektedir. Yazımızda Doğanay nakliyat olarak sizlere verdiğimiz hizmetleri sırası ile ayrıntılı bir biçimde aktaracağız. Aynı zamanda çalışma prensiplerimizi ve felsefemizi sizlere sunarak özellikle üzerinde durduğumuz hususları sizlere açıklayarak bugüne kadar sizlere vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesinden bahsedeceğiz. Evden eve ya da işten işe ofis- büro taşımacılık işlerinizde bizlere 7/24 ulaşabilir hizmetlerimizden her daim yararlanabilirsiniz.
Nakliye İşlemlerinde Bilinmesi Gerekenler
Öncelikle yazımızda belirtmemiz gereken taşıma- nakliyat işlemlerinde dikkat edilecek önemli noktalardır. Bunların başında bizlere emanet etmiş olduğunuz eşyalarınızın güvenliği gelir. Mersin bölgesinde taşımak istediğiniz eşyalarınızı bizlere emanet edişiniz ve bizlere güvenmeniz karşılığında bizler sizlere elimizden gelen en iyi hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Eşyalarınızı usta çalışanlarımız ile usulüne ve şekline uygun, zarar görmeyecek aksine eşyalarınızı yolculuk boyunca koruyabilecek şekilde paketlemek ile işe başlıyoruz. Bu sayede götürüleceği yer ne kadar uzak ya da yol şartları ne kadar kötü olursa olsun eşyalarınız hiçbir koşulda zarar görmeyecek şekilde paketlenecektir. Sizler için özel olarak üretilmiş hijyenik paketleme sistemimiz sayesinde taşınma gibi teması fazla olan bir işte bile temizliği elden bırakmıyoruz. Aynı zamanda ekspertiz hizmetimiz ile eşyalarınızı en doğru fiyat ve işçilik ile sunabilmek için çalışmaktayız. Önceliğimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyeti ve sonrasında da eşyalarının güvenliğidir. Kaliteli paketleme işlemimiz sayesinde eşyalarınızda en ufak bir çizik, çıkık ya da kırık ile karşılaşmayacaksınız. Garantili çalışma sistemimiz sayesinde eşyalarınız her zaman güvendedir.
Mobilyalarınızı gerek evden eve gerek ofis- büro kategorisinde işten işe olmak üzere 7/4 Türkiye’nin her ilinden her iline götürmekteyiz. Tabi ki bu noktada hizmetlerimizin kalitesini arttırmak amacı ile bünyemizde bulundurduğumuz araçlarımızın kalitesini en yüksek seviyede tutmakta ve bakımlarını hiçbir zaman aksatmamak sureti ile yaptırmaktayız. Bu sayede eşyalarınızı taşır iken asla yolda kalma problemi ile karşılaşmayıp taşıma işlemini mümkün olan en hızlı zaman dilimi içerisinde gerçekleştirmekteyiz. Amacımız her ne kadar eşyalarınızın güven çerçevesi içerisinde sizlerin istediği noktaya ulaştırılması olsa da Doğanay nakliyat için önemli olan unsurlardan bir diğeri de hızdır. Hız günümüzde en önemli şeylerden bir tanesidir. Hız sizlere zamandan tasarruf ettirerek yapmanız gereken işleri daha kısa sürede yaparak bazen kendinize bazen sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanızı sağlayabilir ya da gün içerisinde daha çok işinizi yapmanızı sağlayabilmektedir. Bu açıdan bakıldığında taşımacılık işinde usta olan şirketimiz Doğanay nakliyat olarak hızlı bir şekilde eşyalarınızı sizlere teslim edip yapılan demonte ve paketleme işleminin ardından ulaşmak istediğiniz noktada, paketlemeleri söküp monte işlemlerini yaparak sizlere zaman kazandırmayı kendine bir amaç olarak belirlemiştir.
Şirketimiz güven ve hız neticesinde sizlere oldukça farklı seçenekler sunarak hizmetlerini vermektedir. Gerek araç seçim olanakları gerek Türkiye’nin her iline hizmet vermesi gerekse bir taşımacılık şirketi olarak sizlere verdiğimiz hizmet seçeneklerimiz ile her ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasiteyi bünyemizde edinmeye çalışıyoruz. Yeniliklere açık zihin yapımız sayesinde her yeni ihtiyaca ya da isteğe göre düşünüp çözüm üreterek gelişen dünyanın içerisinde asla tıkanmıyor ve dinamik bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taşımacılık şirketi olarak dünyayı yakalamanın oldukça önemli olduğunun farkında olan şirketimiz, kuruluşundan itibaren sürekli teknoloji ile iç içe çalışarak kendini geliştirmiştir. Verdiğimiz asansörlü taşımacılık, paketleme ve ambalaj, depolama hizmetleri, askılı taşımacılık, ofis taşımacılık, ekspertiz hizmetleri, parça- eşya nakliyesi hizmetlerinde kullandığımız araç- gereçlerimiz her zaman son teknoloji ile donatılmış araç- gereçlerdir. Bu bağlamda eşyalarınızın güvenliği, yaptığımız işin kalitesi ve hızı bizi her zaman diğer şirketlerden daha üste taşımaktadır. Bizler şirketimizin farkını, bu yenilikçi düşüne kapasitemiz, müşterilerimize verdiğimiz ve her zaman sağlamış olduğumuz sonsuz güven ile ortaya koymaktayız.
Alanımızda en çok tercih edilen şirket olarak Mersin evden eve nakliyat şirketimiz olan Doğanay nakliyat, koşulların zorluğuna rağmen sizlerin her zaman yanında, 7/24 iletişim ve ulaşım hizmeti sayesinde her anınızda sizin yanınızda olup işlerinizin istediğiniz çizgide gitmesini sağlamaktayız. Bu sayede müşterilerimiz ile olan ilişkilerimiz güçlenmekte ve verdiğimiz hizmetin karşılığını memnuniyet gibi eşsiz bir duygu ile almaktayız. Aynı zamanda sizlere sağladığımız çoklu seçenekler sayesinde bizler sizlerin ekonomik imkanlarınızı zorlamadan alabileceğiniz en kaliteli hizmeti sizlere vermekteyiz. Taşımacılık alanında fiyatlarımızın uygunluğu sayesinde sizleri zorlamadan hak ettiğiniz en verimli hizmeti sizlere sunarak, asla sizi yarı yolda bırakmıyor ve hizmet ayırt etmeden çalışıyoruz. Şirketimiz sayesinde taşınmaktan korkmayarak kendinizi ve eşyalarınızı güvenle bizlere emanet edebilirsiniz. Bizler sizlerin rahatını göz önünde bulundurarak tüm imkanlarımızı ve tecrübelerimizi sizlere her daim sunmaya devam edeceğiz.

Doğanay Nakliyat şirket Mersin