Doğru: Adana'nın sorununa kayıtsız kalmayın

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, kentin sokaklarında ve caddelerinde yürümenin zorlaştığına işaret edip başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir vatandaşın yaşadığı olaya dikkat çekip 'Kentin sorunlarına kayıtsız kalmak sizi rahatsız etmiyor mu?' sorusunu yöneltti.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, kentin sokaklarında ve caddelerinde yürümenin zorlaştığına işaret edip başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir vatandaşın yaşadığı olaya dikkat çekip ‘Kentin sorunlarına kayıtsız kalmak sizi rahatsız etmiyor mu?’ sorusunu yöneltti.

‘SAYIN KARALAR, SORUMLULUĞUNUZU YERİNE GETİRİN’

Milletvekili Doğru, sahipsiz sokak hayvanlarının toplanması, bakımının sağlanması ve rehabilite edilmesi, belediyelerin sorumluluğunda olduğunun altını çizerek “Belediyeciliğin asli görevlerine sürekli göz yumulması, yönetimin akılcılıktan uzak, kesin bir başarısızlık örneğine defalarca acı bir şekilde şahit oluyoruz. Adana’nın sorunlarına kayıtsız kalan bir yönetim kabul edilemez! Sayın Karalar, sorumluluklarınızı yerine getirin ve Adana’lı hemşerilerimin hak ettiği hizmeti ve huzuru sağlayın” çağrısında bulundu.