Dumlupınar: "Daha iyi günler yaşayacağız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Boluspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Daha iyi günler yaşayacağız'' dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Boluspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ‘’Daha iyi günler yaşayacağız’’ dedi.
Boluspor maçının ardından bir gün izin yapan mavi-lacivertli futbolcular, bugün tesislerde toplanarak 6 Şubat Cumartesi günü sahasında yapacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarının startını verecek.
Boluspor maçının değerlendiren Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, maçın tamamında hakimiyetin kendilerinde olduğunu söyledi. Dumlupınar, "Birçok pozisyonumuz vardı. Sadece üzüntüm, son dakikalarda bize yakışmayan bir gol yedik. Kalemizi gole kapamak, 2-0 kazanmak, 2-1 kazanmaktan daha önemliydi benim için. Bugünkü galibiyet bizim için galibiyetten çok çok fazlasıydı. Üç puandan gerçekten daha fazlasıydı. Bu galibiyeti başkanımız Murat Sancak'a hediye ediyoruz. Biz büyük bir aile, büyük bir camiayız. Hep beraber inşallah daha iyi günler yaşayacağız." dedi.
Dumlupınar, " Şu an çok yeterli bir kadromuz var. Yapılan transferlerden dolayı da başkanımıza teşekkür ediyoruz’’ diye kınuştu.