Dumrul'dan kenetlenme mesajı

Sarıçam'ın akil insanlarından Mehmet Şerif Dumrul, İdlib'te şehit edilen askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilere ise geçmiş olsun dileklerinde bulunup günün birlik olma, kenetlenme günü olduğuna dair açıklama yaptı.

Sarıçam'ın akil insanlarından Mehmet Şerif Dumrul, İdlib’te şehit edilen askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilere ise geçmiş olsun dileklerinde bulunup günün birlik olma, kenetlenme günü olduğuna dair açıklama yaptı.
Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğinin altını çizen Başkan Dumrul, böylesine önemli günlerde Hükümete, Silahlı Kuvvetlere her daim destek vererek bir Türk insanı olarak gözlerini kırpmadan savaşa gidecek kadar kendilerini hazır hissettiklerini belirtip şu ifadelere yer verdi.
“Ülke olarak zor dönemden geçiyoruz. Türkiye’yi tehdit eden her türlü saldırı karşısında hepimiz Türk vatandaşları olarak Mehmetçik oluruz. Şehitlerimiz var, üzüntü içindeyiz. Onlar cennet ile müjdelenen kahramanlardır. Allah’tan rahmet diliyorum. Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet,  yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve halkımıza başsağlığı diliyorum. Böyle günler birliğin bütünlüğün olması gerektiği günlerdir.”