Durak ile Sözlü 'köprüleri' atmış

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmek için bütün gücünü ortaya koyduğu Devlet Bahçeli Köprüsü nedeniyle aralarının açıldığı kamuoyuna yansıyan Eski Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak arasında köprülerin atıldığı ve buzların eridiği belirtiliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmek için bütün gücünü ortaya koyduğu Devlet Bahçeli Köprüsü nedeniyle aralarının açıldığı kamuoyuna yansıyan Eski Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak arasında köprülerin atıldığı ve buzların eridiği belirtiliyor.
ORTAM SICAK VE SAMİMİYDİ
Eski Başkan Aytaç Durak’ın önceki gün akşam kendi evinde Başkan Hüseyin Sözlü’yü beraberinde Sözlü’nün kardeşi Zafer Sözlü, Adana Eski Valisi Naci Parmaksız’ı, Necati Cengiz’i ve Ahmet Köse’yi konuk etmesi ‘buzların eridiği yönündeki mesajın kamuoyuna verilmesi adına’ önemli bir gelişme olduğu ifade ediliyor. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin önemli bir ayrıntısı da Devlet Bahçeli Köprüsü konusu oldu. Durak ile Sözlü arasındaki bu yakınlaşmanın da yerel siyasete ivme kazandırması bekleniliyor. Hatırlanacağı üzere Aytaç Durak, son yerel seçimlerde Hüseyin Sözlü’ye kayıtsız şartsız destek vererek yanında yer almıştı.