Durgun Gündoğdu Vakfı'nda

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Baran ile Gündoğdu Vakfı Okullarını ziyaretinde Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu'ya TSE'den aldıkları 'Covid-19 Güvenli Okul Belgesi' için teşekkür etti.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Baran ile Gündoğdu Vakfı Okullarını ziyaretinde Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya TSE’den aldıkları ‘Covid-19 Güvenli Okul Belgesi’ için teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile Koronavirüs sürecinde okulların yüz yüze eğitim konusunda ki görüşlerini dinlediklerini ve bunları Bakanlığa ileteceklerini ifade edip, “Öncelikle zor şartları olan Covid-19 Güvenli Okul Belgesi almanızdan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum. Gündoğdu Vakfı Okullarının başarısını biliyoruz. Sahada olan kişiler olarak sizlerin yüz yüze eğitimde neler yapılmalı konusundaki görüşlerinizi önemsiyoruz. Çok verimli bir ziyaret oldu teşekkür ederim” dedi.
GÜNDOĞDU TAVSİYELERİNİ ALTARDI
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip tavsiyelerini aldıkları için teşekkür etti. Gökhan Gündoğdu, Durgun’a Pandemi döneminde 10 milyon TL’lik eğitim ve teknoloji yatırımı yaptıklarını anlatıp, “Okullar açılmalı. Çünkü bizler tüm tedbirlerimizi ve TSE’den çok önemli bir belge aldık. Bu konuda endişemiz yok” diye konuştu.