Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'ne Neslihan Küçükdoğan aday

Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanlığı görevine Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Neslihan Küçükdoğan aday oldu.

Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanlığı görevine Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Neslihan Küçükdoğan aday oldu.
 Nezihe Yalvaç Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde adaylığı ile ilgili açıklamalar yapan Neslihan Küçükdoğan, sendikacılıkta değişim, yenilik, ilkesellik, şeffaflık ve güvenirliği ön plana çıkaran yönetim anlayışı ile yola çıktığını belirtti. 6 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimlere aday olan Çukurova İlçe Başkan Adayı Yunus Güngör, Sarıçam İlçe Başkan Adayı Özden Kara, Seyhan İlçe Başkan Adayı Abdullah Keskin ile Yüreğir İlçe Başkan Adayı  Hacı Ramazan Artuksüer ve ekiplerinin genç, dinamik, tecrübeli ve birikimli isimleri sendika üyelerinin oylarına talip olacaklar ve yönetimde yer almak için gayret sarf edecekler.
Adaylığı ile ilgili bilgiler veren Neslihan Küçükdoğan, ‘Bu sendika bizim, bizim emeğimiz, bizim terimiz, bizim evimiz. İddiamız; sendikamızın milli birlik ve beraberliğimize olağanüstü katkı yaptığı yönündedir. Mefkûre budur, dava budur, niyet budur! Ancak; insanın olduğu yerde eksiğin, hatanın olması da muhakkaktır. Biz de Adana özelinde örselemeden, yaralamadan, üzmeden; yapılan sendikal çalışmaların sendikamızın iddiasıyla yeterince buluşmadığını söylüyoruz. Hedeflerimiz var, bunları gerçekleştireceğiz. Adana özelinde takip eden değil, takip edilen bir sivil toplum örgütü olarak inisiyatif almak gibi sayısız hedeflerimiz var. Anlayacağınız bu sevdayı tartacak terazi, ölçecek metre yoktur. Bu sevdanın tek beklentisi mutluluğu çoğaltmak, dualarda yer bulmaktır. Bizi sevgi ile sarmalayacak bir bakıştan daha büyük ücret ve makam tanımadık/tanımıyoruz.’ Dedi.