ELE VERİYORLAR TALKINI KENDİLERİ YUTUYOR SALKIMI!

Adana Ticaret Odası dün bir basın açıklaması yaparak son meclis toplantılarında gerçekleşen gündeme dair konu görüşmelerinden ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Adana Ticaret Odası dün bir basın açıklaması yaparak son meclis toplantılarında gerçekleşen gündeme dair konu görüşmelerinden ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamada Başkan Atilla Menevşe iş âleminin yüzde 75’inin halen Mart ayından önceki cirolara ulaşamadığına işaret edip “Durum bu şekilde iken, borçların ötelenmesine ihtiyaç vardır. Kaldı ki bu konuda mecliste çalışmalar başlamıştır." dedi.
ÜYE AİDATLARININ ERTELEMEMEKTE DİRETİYORLAR
Hükümetten talepte bulunan odaların TOBB ile istişare yaparak 2020 yılında üye aidatlarının alınmaması konusundaki aylardır üyelerinin yaptığı çağrıyı göz ardı etmesi dikkatlerden kaçmadı. Meslek Komitelerinden gelen talepleri de dikkate almayan TOBB ve odalar, üyelerine “2 Kasım tarihine kadar aidatlarınızı ödeyin’ diretmesinde bulundular. Bu da üyeleri tarafından ‘Ele veriyorlar talkını, kendileri yutuyor salkımı’ şeklinde yorumlandı.