ELKA Fuarcılık kapılarını açıyor

4. Çukurova Tarım Fuarı 5-8 Nisan tarihleri arasında Çukobirlik Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.

Elka Fuarcılık Limeted Şirketi tarafından bu yıl 4.kez düzenlenen Çukurova Tarın Fuarı, 5-8 Nisan tarihleri arasında Çukobirlik Fuar Alanı’nda kapılarını açıyor.
ÖNEMLİ BİR FUAR
Konuyla ilgili olarak dün bir basın toplantısı düzenleyen Elka Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç, Elka olarak yılda 4 kez fuar düzenlediklerini ve hayvancılık sektörünü de ön plana çıkaran, kente katma değer üreten ve festivaller şehri olan Adana’da zamanlama adına da önemli bir fuarı kazandıran şirket olarak Adana Kebabı’na da sahip çıktı ve yapılması gerekenleri basın mensupları ile birlikte paylaştı.
ATO İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ
Bülent Yamaç, Adana Kebabı’nı karalayanlara yönelik ATO’nun da yapması gereken çalışmalara değinip ’26.Meslek Komitesi’nde basın sektörünü de temsilen meclis üyesi seçildim. Bundan sonra ATO’da bazı konularda değişikliklerin yaşanmasının zamanı gelmiştir. Ben kendi meslek gurubumda siz kıymetli basın mensuplarını da ilgilendiren iyileştirmeleri önerip bunları da hayata geçirmek için mücadele vereceğim’ dedi.
KATILAN FİRMALARIN MEMNUNİYETİ
İlk yıl yaptıkları fuarın kapılı mekanda olduğunu ve 130 bin kişinin katıldığı fuarı daha sonra açık alana taşıma ihtiyacı duyduklarını ve dolayısıyla firma sayısının 65 olarak belirlendiğine değinen Elka Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç, Adana’da kayıtlı 32 bin 500 çiftçinin bulunduğunu ve fuara 22 bin 500 kişinin katıldığı geçen yıldan daha fazla katılımcıyı bu yıl beklediklerini söyledi. Kendileri için katılan firmanın memnuniyetinin önemli olduğunu ve amacına ulaşan fuarların da böylelikle nitelendirildiğini açıklayan Yamaç, tüm Adanalıları fuara davet etti.