Engin İpekoğlu, ''Karabük maçında da aynı kadroyla oynayacağız''

Süper Lige çıkmayı garantileyen Adanaspor A.Ş. Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor, karşısına Multigroup Alanyaspor maçına çıktıkları kadroyla çıkacaklarını söyledi.

İpekoğlu,  Canlı Yayın konuğu olduğu TRT Spor’da soruları yanıtladı.  Şampiyonluğu veya kümede kalmayı garantileyen takımların sahaya sezon içerisinde fazla şans tanımadıkları futbolculardan ağırlıklı kurulu kadroyla çıktıklarını anımsatan İpekoğlu, ‘’Bizde Alanyaspor karşısına sezon içerisinde fazla şans tanımadığımız futbolculardan ağırlıklı bir 11 ile saha çıktık. Bu hafta sonu yapacağımız Kardemir Karabükspor karşısına da Multigroup Alanyaspor maçına çıktığımız kadroyla çıkacağız’’ dedi.
İpekoğlu,  kendisi için en değerli oyuncunun sorulması üzerine, ‘’Bütün oyuncuların inci gibi değerli benim için’’ yanıtını verdi.
Transfer çalışmaları ile ilgili soru üzerine Engin İpekoğlu, şunları söyledi:
‘’PTT 1. Lig’den takip ettiğimiz oyuncu yok. Süper Lig ile Brezilya ve Avrupa’dan izlediğimiz oyuncular var. Adanaspor’un yararına olacağına inandığımız futbolcularla anlaşacağız. Adanaspor Süper Lig de kalıcı hale gelmeli. Bunun çalışmalarını yapıyoruz.’’
Öte yandan, turuncu-beyazlı futbolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor, maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
 

Adanaspor Süper Lig Engin İpekoğlu