Erdinç'e uluslar arası görev

27.Dönem Adana Milletvekilleri arasında meclis komisyonlarında görev almayan tek milletvekilinin Ak Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç olur iken Erdinç'in önümüzdeki günlerde seçimleri yapılacak olan uluslar arası bir komisyonda görev alması bekleniliyor.

27.Dönem Adana Milletvekilleri arasında meclis komisyonlarında görev almayan tek milletvekilinin Ak Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç olur iken Erdinç’in önümüzdeki günlerde seçimleri yapılacak olan uluslar arası bir komisyonda görev alması bekleniliyor.
Meclisteki 15 Adana milletvekilinin 14’ü değişik komisyonlarda görev aldılar. Görev almayan tek milletvekili olan Mehmet Şükrü Erdinç, Akdeniz İçin Birlik Parlamenterler Asamblesi Türk Gurubu’nda görev alacağı ve kendi isteği ile meclis komisyonlarında görev almadığı öğrenildi. Daha önce çeşitli komisyonlarda görev yapan Erdinç’in MHP ile yapılan ittifak gereğince önce görev yaptığı komisyonlardan ayrılarak bu uluslar arası komisyonda görev almasına karar verdiği bizlere ulaşan bilgiler arasında yer aldı.
Adana Milletvekillerinin görev aldıkları komisyonlar şöyle sıralandı. ‘İçişleri- Metanet Çulhaoğlu, Dışişleri- Tülay Oruç, Milli Eğitim- İsmail Koncuk, Bayındırlık- Ahmet Zenbilci, Çevre- Ayşe Sibel Ersoy, Sağlık- Burhanettin Bulut, Tarım- Abdullah Doğru, Ayhan Barut ve Muharrem Varlı, Sanayi Ticaret- Müzeyyen Şevkin, KİT- Tamer Dağlı, Orhan Sümer ve Kemal Peköz, Kadın Erkek Eşitliği- Jülide Sarıeroğlu.’