Eskrim İl Birinciliği Sona Erdi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Okullar arası Yıldızlar ve Küçükler Eskrim İl Birinciliği " tamamlandı

Yüreğir Serinevler Eskrim Antrenman Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara Flöre, Kılıç ve Epe kategorilerinde olmak üzere 7 okuldan 19 toplamda sporcu katıldı.
Karşılaşmaları yakından izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, "Eskrim Sporuna olan ilgi ve alakanın arttığını müsabakalara katılan sporcularımızın sayısında bir önceki yıla göre artış olduğunu görüyorum. Bu artışın Eskrim Sporu adına bizleri oldukça memnun ettiğini belirtmek isterim.”
Karşılaşmaların sonunda birinci olan sporcuların Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacağını bildiren Bahadır, sporcuların her zaman yanlarında olarak destek veren ailelerine teşekkür ederek, birinci olan sporculara Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Eskrim Adana İl Temsilcisi Kadir Atakan Akçay, müsabakalara katılan Okulların Beden Eğitim öğretmenleri hakem ve antrenörler verdi.
Karşılaşmaların Sonunda Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan sporcuların isimleri şu şekilde:
Yıldız Kızlar Flöre:
1. Ayşen Yılmaz
Yıldız Kızlar Kılıç:
1. Gamze Cemiloğlu
Yıldız Erkek Flöre:
1.Yavuz Kutalmış Gökalp
Yıldız Erkek Kılıç:
1.Mehmet Eren Kaya
Küçük Kız Flöre:
1. Ceren Kütük
Küçük Erkek Flöre:
1. Alper Alacuklu
Küçük Erkek Epe:
1. Naci Görgün
Küçük Erkek Kılıç:
1. Kaan Duman
 

eskrim okul