Eyüp Aslan,dualarla anıldı

Eyüp Aslan, vefatının 40.gününde düzenlenen mevlid töreniyle anıldı

 

Eller semaya açıl
Güney Sanayi Fabrikası’nın elektrik ustalarından, Doğumevi/İstiklal/Hurmalı Mahallelerinin sevilen simalarından EYÜP ASLAN, vefatının 40.gününde düzenlenen mevlidle anıldı. Pandemi kuralları gözetilerek gerçekleştirilen mevlidde; semaya açılan eller Kur’an-ı Kerim’den okunan ayetler için açıldı, fatiha okunup dualar edildi.
40 gün önce ebediyete intikal eden Eyüp Aslan, bir yıl önce hayatını kaybeden Zeliha Aslan ve ahirete göçen kızları Semra ve Çiğdem için dua eden mahalle sakinleri, yöre esnafı ve mahalli sanatçılardan Özkan CAN, ASLAN Ailesinin acısını paylaştı.
Huşu içerisinde okunan duaları dinleyen, mevlide katılarak ahirete göçen tüm ölmüşleri için el açan katılımcılar, geçmişi yad edip, merhum Eyüp Aslan ile geçirdikleri anıları tazeleyip, uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.
Aslan ailesi adına taziyeleri kabul eden ailenin büyüğü Yusuf ASLAN; “Bugün burada bir araya gelerek; aramızdan ayrılanları yad ettik. İnsanlar öldüklerinde değil, unutulduklarında ölürler. Acısı ilk günkü gibi taze olan babamız Eyüp ASLAN ile diğer kayıplarımız için, dini ritüel olan mevlid etkinliği gerçekleştirdik. Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Etkinliğimize iştirak eden herkese teşekkür ederiz” dedi.