FETÖCÜ gazeteciye bak sen!

Adana Polisi çok önemli bir operasyona imza attı. FİTÖ'nün finans ayağına yapılan operasyonda gözaltına alınan 38 zanlıdan birinin IBM'den ödül almış, Merkez Bankası'na da iş başvurusu kabul edilmiş, örgüte 10 bin dolar para yatırdığı öne sürülen bir kişi olduğunu belirledi.

Adana Polisi çok önemli bir operasyona imza attı. FİTÖ’nün finans ayağına yapılan operasyonda gözaltına alınan 38 zanlıdan birinin IBM’den ödül almış, Merkez Bankası’na da iş başvurusu kabul edilmiş, örgüte 10 bin dolar para yatırdığı öne sürülen bir kişi olduğunu belirledi.
ZAMAN GAZETESİ’NDE ÇALIŞAN GAZETECİ…
Operasyon kapsamında gözaltına alınan FETÖ'nün yayın organı olduğu için kapatılan Cihan Haber Ajansı ile Zaman Gazetesi Adana Bölge Müdürlüğünde çalışan A.Ö.'ye örgüt tarafından 3 milyon lira para verildiği öne sürüldü. Zanlı gazetecinin bu parayı örgüt üyelerinin yeniden ayağa kalkması için terör örgütü üyelerine dağıttığı da iddia edildi. Gazetecinin yanı sıra fabrikatör, emlakçı gibi şahısların da terör örgütü elemanlarına dağıtılmak üzere 10 bin ile 50 bin dolar arasında para yardımı yaptıkları iddia edildi. Ayrıca zanlıların Türk Lirası kullanmadıkları, örgüt elemanlarına para verirken yanlarında dolar olmaması durumunda Türk Lirasını dolara çevirip öyle verdikleri öğrenildi. Zanlıların parayı sosyal medyadan görüşüp elden teslim ettikleri de tespit edildi.