Final maçı

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve rakiplerinin hafta içi yapılan maçlarda puan kaybetmesiyle Süper Lig umutlarını bir hayli artıran Adana Demirspor, bu akşam lider Hatayspor ile final niteliğinde maça çıkacak.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve rakiplerinin hafta içi yapılan maçlarda puan kaybetmesiyle Süper Lig umutlarını bir hayli artıran Adana Demirspor, bu akşam lider Hatayspor ile final niteliğinde maça çıkacak.
Mavi-lacivertliler Hatayspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları görüldü.
Teknik Direktör Tütüneker, son haftalarda başarılı sonuçlar aldıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini belirterek, ‘’Lider Hatayspor’u bu akşam taraftarımızın da desteğiyle yenerek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.
BİLETLER TÜKENDİ
Bu arada, satışa çıkartılan Hatayspor maçı biletlerine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Biletlerin tamamının tükendiği ve karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağı belirtildi.
HAKEM TURGUT DOMAN
Öte yandan, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Turgut Doman yönetecek. Yardımcılıklarını Cemal Bingül ile Baran Eraslan yapacak.