Finale kalacağız

TFF 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bursaspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, 'Adana'daki maçın bambaşka bir hikayesi olacak' dedi.

TFF 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bursaspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Adana’daki maçın bambaşka bir hikayesi olacak” dedi.
Dumlupınar, Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, rövanş maçı için değerlendirmelerde bulundu. İlk maçta öncelikle gol yememeyi amaçladıklarını ve kontrataklarla gol bulmaya çalıştıklarını belirten Dumlupınar, şöyle konuştu:
‘’Bursaspor’un kullandığı iki kornerden sonra yüzde yüzlük bir gol pozisyonu kaçırdık. İkinci yarıda topla oynayan pas yapan takım bizdik. Adana’da finale kalmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Her maçın ayrı bir stratejisi var, bugün farklı bir formatta oynadık. Adana’daki maçın bambaşka bir hikayesi olacak.’’
HAZIRLIK BAŞLADI
Bursa’da önceki gün sabaha karşı gelen mavi-lacivertliler, hazırlıklarına dün akşam Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde başladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Bursa maçının taktiği üzerinde duruldu.