GALİBİYET PAROLASIYLA HAZIRLANIYORLAR

Adana Demirspor, Pazartesi günü Gaziantep'te oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Mavi Lacivertli ekip, Pazartesi günü saat 18.00'de oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Aytaç Durak Tesislerinde ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Mustafa Uğur, antrenmanlardan önce futbolcularla kısa bir toplantı yaparak hem maçın önemini anlatıyor, hem de motive ediyor.
Sakatlığı süren Joseph ve Sezer Özmen dışında cezalı futbolcular da dahil oyuncuların katıldı. Mavi Lacivertli futbolcuların hırslı ve gayretli oldukları gözlendi.
 
UĞUR: KAYBETMEYECEĞİZ
 
Bu arada, Mavi Lacivertli takımın başında çıktığı 5 maçta aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan toplayan Teknik Direktör Mustafa Uğur, Gazişehir maçından hayli umutlu. Başarılı Teknik adam, Gazişehir maçında yenilmeyeceklerini, Adana'ya puanla döneceklerini belirtti.
Gazişehir Gaziantep FK'nün ilk ikiyi hedeflediğine dikkati çeken Mustafa Uğur, maçın zor bir maç olacağını belirterek yenilmeyeceklerini söyledi. Uğur, "Pazartesi günkü maçtan puan ya da puanlar çıkararak hem 40 puan hedefine bir adım daha yaklaşacağız hem bizi asla yalnız bırakmayan taraftarlarımızı mutlu edeceğiz" dedi.
 
DÜDÜK SÜLEYMAN ABAY'DA
Adana Demirspor'un Pazartesi günü Gaziantep deplasmanda oynayacağı Gazişehir Gaziantep FK maçını İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Süleyman Abay yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Murat Şener ile İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Bersan Duran yapacak. Maçın dördüncü hakimi ise Adana Demirspor camiasında istenmeyen isim olan İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Onur Karabaş. Maçın hakemi Süleyman Abay, ligin lik yarısında Adan Demirspor'un deplasman oynadığı ve 3-1 kaybettiği Boluspor maçını yönetmişti.