Galip gelemediğimiz için üzgünüz

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Daniele Russo, Hatayspor karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

- Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Hatayspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor kaçan galibiyete yanıyor.

Deplasmanda olmasına karşın Hatayspor karşısında 90 dakika süresince  başarılı bir futbol ortaya koyan mavi-lacivertliler, Balotelli, Vargas ve Bjarnason ile yakaladıkları yüzde 100’lük gollük pozisyonları değerlendiremedi. Sahadan bir puanla ayrılan mavi-lacivertlilerin bir hayli üzgün olduklar gözlendi.

MONTELLA RAHATSIZLANDI

Bu arada, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella maçtan sonra rahatsızlanınca basın toplantısına katılamadı. Yerine Yardımcı Antrenörü Daniele Russo,  basın toplantısına katıldı. Russo,  ‘’Hatayspor maçıyla ilgili, "Bu puanı maalesef üzüntüyle alıp evimize dönüyoruz." dedi.
Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Russo, şunları kaydetti:
‘’Çok iyi bir takıma karşı deplasmanda iyi bir performans ortaya koyduklarının altını çizen Russo, "6-7 tane net pozisyonumuz vardı ama kalecileri de kendisini aştı ve belki biz de biraz daha net olabilirdik o pozisyonlarda. Galip gelemediğimiz için tabii ki de üzgünüz. Bu puanı maalesef üzüntüyle alıp evimize dönüyoruz."

 

Adana demirspor