GAP Turizm Platformu kuruldu

Turist Rehberler Birliği (TUREB) Eski Disiplin Kurulu üyesi İsa Akdağ'ın girişimleri sonucu kurulan platform, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin turizmine yön verecek ve bütün paydaşları bir çatı altında toplayarak, bölgenin turizmdeki sesi olacak.

Turist Rehberler Birliği (TUREB) Eski Disiplin Kurulu üyesi İsa Akdağ’ın girişimleri sonucu kurulan platform, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin turizmine yön verecek ve bütün paydaşları bir çatı altında toplayarak, bölgenin turizmdeki sesi olacak.
TUREB Eski Disiplin Kurulu üyesi İsa Akdağ’ın girişimleri sonucu kurulan GAP Turizm Platformu’nda TÜRSAB GAP BTK Başkan Yardımcısı Ali Canbek,  Gaziantep Turist Rehberleri Odası (GARO) Başkanı Murat Alpaslan Tekeoğlu,Eski Şanlıurfa Turist Rehberleri Odası (ŞURO) Başkanı ve Türkmen Konağı sahibi Mehmet Kamil Türkmen,Adıyaman Nemrut Otel sahibi  Osman Aydın , Diyarbakır Zinciriye Konağı sahibi Erhan Yakşi, Mardin Midyat Cihan lokantası sahibi M.Şirin Yiğit yer aldı.
Platform Sözcüsü İsa Akdağ,  Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Diyarbakır ve Gaziantep illerini kapsayan bu güçlü birlikteliğin Gap Turizmine yön vererek bölgenin sesi olacağını söyledi.
Yurt içi ve yurt dışında Güneydoğu Anadolu Bölgesinin turizmine yön verecek çalışmalar yapacaklarını belirten Akdağ, ‘’Platform olarak bölge turizmini canlandırmak, bölgede yeni destinasyonlar oluşturmak ve dünyanın dört bir yanından bölgeye yeni turizm yatırımları çekmek için farklı ülkelerden yeni yatırımcılar ile iletişime geçip bölgeye yatırım yapmalarını sağlayacağız’’ dedi.