Gastronomi Şöleni'ne hazır mısınız?

4-6 Ekim tarihleri arasında 'Büyük Akdeniz Şöleni' temasıyla düzenlenecek 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde uluslararası isimlerin yanı sıra ünlü şeflerin ve yerel ustaların şovlarıyla üç gün boyunca Adana'da bir gastronomi şöleni yaşanacak. Adana Valiliği'nin ev sahipliğinde yapılacak olan şölen oldukça renkli geçecek.

4-6 Ekim tarihleri arasında “Büyük Akdeniz Şöleni” temasıyla düzenlenecek 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde uluslararası isimlerin yanı sıra ünlü şeflerin ve yerel ustaların şovlarıyla üç gün boyunca Adana’da bir gastronomi şöleni yaşanacak. Adana Valiliği’nin ev sahipliğinde yapılacak olan şölen oldukça renkli geçecek.
 BUYURUN GELİN
Lezzet Festivali, Altın Koza Film Festivali, Kebap ve Şalgam Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nı yapan Adana yakın tarihte Çukurova Belediyesi’nin de öncülük edeceği yeni bir festivale daha kavuşacak. Böylesine önemli hizmetleri sunan Adana’ya Gastronomi Şöleni’ne gelecek olan konuklara karşı kusursuz hizmet verebilmek adına tüm çalışmalar gözden geçirildi. Vali Mahmut Demirtaş ile Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şölenin içeriğinden destinasyona varana değin tüm bilgileri son kez teyit ederek tüm insanları Adana’ya davet ettiler.