Gazozuna maç

Adanaspor ilk maçta 5-1 yenildiği Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur rövanş karşılaşmasında bu akşam sahasında Aytemiz Alanyaspor ila karşılaşacak. Turuncu-beyazlıların gençlerden oluşan bir kadroyla mücadele etmesi bekleniyor.

Adanaspor ilk maçta 5-1 yenildiği Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur rövanş karşılaşmasında bu akşam sahasında Aytemiz Alanyaspor ila karşılaşacak. Turuncu-beyazlıların gençlerden oluşan bir kadroyla mücadele etmesi bekleniyor.
TFF 1. Lig’de zor günler geçiren ve geçtiğimiz hafta Menemenspor’a 3-1 yenilerek puan cetvelinin alt sıralarına demir adan turuncu-beyazlılar bu akşam kupa mesaisinde Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. İlk maçı 5-1 kaybeden turuncu beyazlılar karşılaşmaya tamamen formalite amacıyla çıkacak. Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun Alanyaspor karşısında gençlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.
HAKEM MERT GÜZENGE
Bu arada, 5 Ocak Stadı’nda Saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı Mert Güzenge yönetecek. Yardımcılıklarını da Kemal Mavi ile Murat Altan yapacak.