Gelecek Partililer şehitlik ziyaretinde

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı Şehitler Haftası münasebetiyle Asri Mezarlığı'nda Şehitlik ziyaret ederek dua ettiler. Şehitlik ziyaretinde İl Başkanı Ebubekir Yıldırım ile birlikte Seyhan İlçe Başkanı Volkan Akyüz, Sarıçam İlçe Başkanı Umut Güllüçayır, Yüreğir İlçe Başkanı Hamit Hükümdaroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı Şehitler Haftası münasebetiyle Asri Mezarlığı’nda Şehitlik ziyaret ederek dua ettiler. Şehitlik ziyaretinde İl Başkanı Ebubekir Yıldırım ile birlikte Seyhan İlçe Başkanı Volkan Akyüz, Sarıçam İlçe Başkanı Umut Güllüçayır, Yüreğir İlçe Başkanı Hamit Hükümdaroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Şehitleri ziyaret eden Gelecek Partisi İl Teşkilatı adına kısa bir değerlendirme yapan İl Başkanı Ebubekir Yıldırım “Bizler bu vatan toprağı üzerinde huzurlu bir şekilde özgürce yaşıyorsak şehitlerimizin döktükleri kutsal kanlar vesilesiyledir. Bizlere yakışacak olan da şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu güzel vatanı daha yaşanabilir bir ülke haline getirmektir. Huzurun, güvenin ve adaletin hâkim olacağı gelecek için gayret etmeliyiz.”  diye açıklamada bulundu.
Şehitler için Fatihalar okuyan Gelecek partililer ayrıca geçtiğimiz günlerde Hakkari’de şehit düşen Ramazan Günaydın’ı da kabri başında andılar. İl Başkanı Ebubekir Yıldırım  Şehit Kızının Baba Günaydın için yazdığı mektubu okuduktan sonra ise duygu dolu anlar yaşandı.