GELECEK RÜZGÂRI YÜREĞİR'DE ESECEK

Gelecek Partisi Yüreğir İlçe Binası düzenlenen törenle açıldı.

Gelecek Partisi Yüreğir İlçe Binası düzenlenen törenle açıldı.
Ülkenin yalan ve talanla yönetilmeye çalışıldığını iddia eden Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya törende yaptığı konuşmada, ‘Prof.Dr. Ahmet  Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi, bu ülkenin daha iyi yönetilmesi için kuruldu. Bizler ülkemiz için taşın altına elimizi değil bedenimizi yatırdık.’ dedi.
Yüreğir ilçe binasının açılışında vatandaşların gösterdiği büyük ilgi Gelecek Partisi yöneticilerini sevindirdi. Gelecek Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamit Hükümdaroğlu da siyasi partilerin ülkeyi daha iyi yönetmek amacıyla kurulduğunu belirterek, ’Bizler iddia etmiyoruz. Yapacağız diyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başbakanlık yaptığı dönemde bunu gösterdi.’ şeklinde konuştu.
Yüreğir Pazar günü şenlik içerisinde gerçekleştirilen bir açılışa ev sahipliği yaptı. Gelecek Partisi Yüreğir ilçe binası düzenlenen görkemli törenle açıldı. Açılışa Gelecek Partisi İl Başkanı Kenan Akkaya ve İl yönetimi, Hüda-Par Yüreğir ilçe Başkanı Murat Temur, Hüda-Par Yüreğir ilçe Başkan Yardımcısı Sedat Sol, Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan İnegöl ve ilçe yönetimi de katıldı.
 Açılış töreni Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya’nın konuşmasıyla başladı. Akkaya ‘Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ülke yalan ve talanla yönetilmek isteniliyor. Bu duruma son vermek için Prof.Dr. Ahmet  Davutoğlu önderliğinde Gelecek Partisi kuruldu. Bu ülkenin daha iyi yönetilmesi için bizler taşın altına elimizi değil, bedenimizi yatırdık. Bu yolda kimsesiz Adana’ya, yıllardır maküs talihini yenemeyen Yüreğir’e sahip çıkacağız. Yüreğir ilçe binamızın açılışı bu amaçla hepimize hayırlı olsun’ dedi.
Yüreğir ilçe binasının açılışında vatandaşların gösterdiği büyük ilgi Gelecek Partisi yöneticilerini sevindirdi. Gelecek Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamit Hükümdaroğlu da siyasi partilerin ülkeyi daha iyi yönetmek amacıyla kurulduğunu belirterek, ’Bizler iddia etmiyoruz. Yapacağız diyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başbakanlık yaptığı dönemde bunu gösterdi. Gelecek Partisi olarak yaşadığımız ülkenin yanısıra şehirlerimiz ve ilçelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları biz çözeriz.’ şeklinde konuştu.