Gelecekteki güzel günler bizde

Genel Başkanlığı Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi'nin Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Başkan Ruhiye Baysal, Türkiye'nin geleceğindeki güzel günlerin Yeniden Refah Partisi ile geleceğinin müjdesini verdi ve tüm Adanalı kadınları aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Genel Başkanlığı Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Başkan Ruhiye Baysal, Türkiye’nin geleceğindeki güzel günlerin Yeniden Refah Partisi ile geleceğinin müjdesini verdi ve tüm Adanalı kadınları aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
Gazetemiz Yazarı Edibe Gülnar’ı ağırlayan ve sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Adana İl Kadın Kolları Başkanı Baysal, “Fatih Erbakan Rahmetli Necmettin Erbakan’ın bize emanetidir. Ona güveniyor ve inanıyoruz. Kadınların her daim siyasette yer almalarını isteyen bir partiyiz. Partimiz de kadınlar ile büyüyecek ve güçlenecektir. Bu nedenle stantlar kurarak partimize üye kayıtlarını aralıksız olarak yapıyoruz” dedi.
Dürüst, ilkeli siyaset yaparak Hükümete çatmadan, iktidar üzerinden de siyaset yaparak ilerlemeden kendilerini tanıtıp partilerinin programlarını Adanalılar ile buluşturduklarını kaydeden İl Başkanı Ruhiye Baysal, ‘Yeniden Refah dedik. Yeniden Türkiye’yi güçlü Türkiye haline getirmek için yola çıktık. Toplumun her kesiminden ilgi ve alaka görüyoruz. İl teşkilatımızdaki tüm yöneticilerimiz gayretli ve bütün güçleriyle partimizi tanıtıp güçlendirmenin gayretindeler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Daha iyi noktalara geleceğiz. Çünkü Türk halkının partimize ihtiyacı var” sözleriyle düşüncelerini aktardı.