Gençlerin takdir edilecek çalışması

Adana'da 1 yıl önce kurulan ve tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet verecek olan Adana Genç Eller Derneği her geçen güçlenerek topluma yararlı hizmetler vermeyi sürdürüyor.

Adana’da 1 yıl önce kurulan ve tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet verecek olan Adana Genç Eller Derneği her geçen güçlenerek topluma yararlı hizmetler vermeyi sürdürüyor.
Başkanlığını Sadık Çaygökçe’nin yaptığı tamamı da gençlerden oluşan 35 kişilik kadroları ile sosyal sorumluluk projelerini üstlenip kendi imkanlarıyla bunu da Adana gibi metropol bir şehirde hayata geçirmeyi başaran Genç Eller Derneği, kan bağışı, Ramazan kolisi yardımı, Çadır Kentteki çocukların bayrama hazırlanması gibi anlamlı çalışmalara imza atıyor.
Gazetemizi ziyaret eden dernek yöneticileri, düzenli bir hizmet ağı içerisinde kentin sosyal sorumluluk projelerini gençler olarak öncelik sıralarına göre belirleyerek proje geliştirdiklerini ve bundan dolayı da toplumda önemli bir karşılık bulduklarını ifade ettiler. Sadık Çaygökçe’nin başkanlığını yaptığı dernekte Hande Cömertpay, Elif Kibar, Ahmet Pehlivan, Serhat Taştimur, Başak Hayta, Burak Çiftçi, Kübra Polat, Cumali Cengiz ve Burhan Börü yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapıyorlar. Onur Başkan ise basın ve halkla ilişkiler konusunda derneğe katkı veriyor.
Gazetemizi ziyaret eden gençlere anlamlı çalışmalarında her zaman destek vereceğimizi belirtmemiz üzerine gençler de katkılarımızdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler.