Getir 100 milyonu al başkanlığı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı. Şirketleşme kararı aldıklarının külliyen yalan olduğunu söyleyen Sancak, ''Arka planda kalıp sosyal medyada pirim yapmaya çalışan ve başkanlık hayali olanlara hodri meydan 100 milyon getir bağışla başkanlığı hemen bırakırım size. Onun haricinde hayalinizle kalın'' dedi.

- Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı. Şirketleşme kararı aldıklarının külliyen yalan olduğunu söyleyen Sancak, ‘’Arka planda kalıp sosyal medyada pirim yapmaya çalışan ve başkanlık hayali olanlara hodri meydan 100 milyon getir bağışla başkanlığı hemen bırakırım size. Onun haricinde hayalinizle kalın’’ dedi.
Sancak, sosyal medya hesabından ‘’çok değerli ADS taraftarı’’ başlığıyla sert açıklamalarda bulundu. Sancak’ın paylaşımları şöyle:
‘’Çok değerli ADS taraftarı bazı sosyal medyada gizli kongre yapıldığı ve şirket kararı alımdığı yazılmakta.mayıs ayında tüzük kongresi yapılmıştır ve alenen yapılmıştır. Aidatı ödemeyen, eski yönetimlerin adamları üyelikleri düşürülmüştür. Şirketleşme kararı alındığı külliyen yalan.
Tüzükte yapılan değişiklikler .1 başkanlığa aday adayı olacak olanlar 2 milyon kulübe bağış yaparak aday adayı olabilecektir. 2 aidatlarını ödemeyenler belli bir süre sonra üyelikten men edilecektir. 3 mevcut başkan ölürse yönetim kurulu üyelerinden biri kongreye kadar yürütecek.

Yürütecek olan yönetim kurulu üyesi adayı olmak isterse oda 2 milyon bağış yapacaktır. Adana Demirspor kimsenin kuklası ve oyuncağı olmayacaktır. Hava olsun diye isim yapayım diye kimse aday olmaya kalkmaz o zaman. Yapılan bu değişiklikler ADS’nin geleceği için yapılmıştır. Nokta.
Adana Demirspor’u şirket yapmaya niyetim yok (ama eni sonu şirket olmak zorunda hatta bütün kulüpler şirket olmak zorunda) şayet bir gün şirketleşme gündeme gelirse ben açıklamayı çıkar yaparım ve kongre üyelerin 3/2 çoğunluğuyla karar alınır. Gizli gündemimiz yok. Nokta.
 
Ayrıca akbabalara sesleniyorum geçti eski günler avuçlarınızı yalarsınız…. Bu arada, arka planda kalıp sosyal medyada pirim yapmaya çalışan ve başkanlık hayali olanlara hodri meydan 100 milyon getir bağışla başkanlığı hemen bırakırım size. Onun haricinde hayalinizle kalın.’’

Adana Demirspor Murat Sancak