Gönül belediyeciliği bizim işimiz

Gazetemizi ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ak Parti’nin son dönemde dilinden düşürmediği ve tüm belediyelerine tavsiyede bulunduğu yöntemin adını ‘gönül belediyeciliği’ koyduğunu belirtti ve kendisinin görevde bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetleri bakıldığında yıllardır gönül belediyeciliğinin tüm koşullarını yerine getirip halkı ile buluşturduğunu belirtti. Çetin ‘Gönül belediyeciliği bizim işimiz’ dedi.
BİZİ TAKLİT ETMELERİNDEN MUTLU OLUYORUM
Halkı sorup danışan, halkın isteğine göre hareket ederek toplumun her kesimine hizmeti eşit bir şekilde götürmeye çalışan yönetim anlayışı içerisinde olduğunu kaydeden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ak Parti’nin gönül belediyeciliği diye ortaya koyduğu tüm hizmetleri yıllardır kendisinin yaptığını söyledi. Emeklilere, gençlere, kadınlara, engelli yurttaşlara, toplumun tüm kesiminin faydalanacağı aktivitelerle ve hizmetlerle örnek belediye olmalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerinin takdir ediliyor olmasının yanında taklit ediliyor olmasına da sevindiğini belirten Soner Çetin, ‘Bizim güzel hizmetlerimizi alıp uygulasınlar. Bizler mutlu oluyoruz’ ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR KONUSUNDA SÜREÇ İYİ NOKTAYA İLERLİYOR
Yerel seçimlerin genel seçimlerden çok farklı olduğunu ve halkın kendisiyle bütünleşen adaya her daim sahip çıktığını söyleyen Soner Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı yönündeki bir sorumuz üzerine de ‘Kısmet diyelim. Ben güzel bir isim bırakmak, bu şehrin ekmeğini yiyen, havasını teneffüs ederek geçimini bu şehirden temin eden bir Adanalı olarak halkıma kalıcı eserler bırakmak uğraşındayım. Çukurova Belediye Başkanlığım dönemimdeki referansım da bunları gösteriyor, destekliyor. Elbette Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile de hizmetlerimi taçlandırmak isterim. Süreç bizleri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Adanalılara hizmet etme noktasına götürüyor’ sözleriyle yanıtladı.